تحقیق خط تولید شیر

ترکیبات طبیعی شیر : آب بخش عمده شیر را تشکیل می دهد 87درصد آب و بقیه مواد شیر اعم از چربی 5/3 -4درصد پروتئین 5/3 درصد لاکتوز یا قند شیر 7/4 درصد املاح 8/0 درصد و ویتامین ها می باشند ارزش غذای هریک از مواد مغزی متفاوت است محققین معتقدند مصرف یک لیوان شیر می تواند نیازتغذیه ای زیر را در بالغین بر آورده سازد .
توضیح درمورد شیر
کمبود ویتامین ها در بیماری های مربوط به آنها
ویتامین های مهم درشیر :
تاریخچه کارخانه ی شیر آنا قائن فصل 1
فصل 2 آزمایشات مقدماتی شیر برروی دوغ ، شیر پاستو ...
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.